Informacje prasowe

LPP S.A. Informacje prasowe Georgia i Lizzy Jagger oraz Jerry Hall w najnowszej kampanii RESERVED!

Georgia i Lizzy Jagger oraz Jerry Hall w najnowszej kampanii RESERVED!

12.12.2014
Reserved jest pierwszą marką na świecie której udało się zaprosić do współpracy wszystkie trzy modelki na raz. Jerry Hall wraz z córkami promować będą wiosenną kolekcję we wspólnej  sesji zdjęciowej, która właśnie powstaje w Los Angeles. Ekskluzywna kampania realizowana jest w atmosferze kipiącej od stylu i kobiecej energii. Sceneria sesji to przykład amerykańskiej modernistycznej architektury z drugiej połowy XX wieku. Takie tło wspaniale pasuje do charakteru kolekcji, w której wiele jest akcentów z lat 70.Obecność Jerry Hall, która ma status ikony mody tej dekady, dodatkowo wzmaga skojarzenia stylistyczne z estetyką lat 70. Z kolei młode siostry Jagger z pewnością wprowadzą do projektu powiew modowej świeżości. Możemy więc liczyć na ciekawy stylistyczny efekt, w którym klasyka łączy się z nowoczesnością. Autorem zdjęć jest polski fotograf Mateusz Stankiewicz.     LOKACJA:  Los Angeles MODELE: Georgia May Jagger, Jerry Hall, Lizzy Jagger FOTOGRAF: Mateusz Stankiewicz REŻYSER I OPERATOR:  Bart Pogoda ZDJĘCIA I VIDEO BACKSTAGE: Rea Severain STYLISTKA: KARIN SMEDS MAKE-UP: Wilson FRYZURY: Daniel Martin PRODUKCJA: Warsaw Creatives   Więcej informacji udziela: Agata Krajewska Koordynator ds. PR RESERVED mobile: +48 571 448 303 e-mail:agata.krajewska@lppsa.com www.lppsa.com   141122_Re_Jaggers_1992_cmyk_logo (Medium) 141122_Re_Jaggers_0481_cmyk_logo (Medium) 141122_Re_Jaggers_0550_cmyk (Medium) 141122_Re_Jaggers_0792_cmyk_logo (Medium) 141122_Re_Jaggers_1188_cmyk_logo (Medium) 141122_Re_Jaggers_2891_cmyk_logo (Medium)