Raporty bieżące

RB 44/2020 Stanowisko Zarządu LPP SA dotyczące ogłoszonego przez Fundację Semper Simul wezwania na sprzedaż akcji LPP

08.12.2020

Raport bieżący nr: 44/2020

Data: 08.12.2020

Godzina: 10:46

Zarząd LPP SA z siedzibą w Gdańsku („Emitent”), działając na podstawie art. 80 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o ofercie publicznej i warunkach wprowadzania instrumentów finansowych do zorganizowanego systemu obrotu oraz o spółkach publicznych, przedstawia swoje stanowisko odnośnie wezwania do zapisywania się na sprzedaż akcji Emitenta ogłoszonego w dniu 20 listopada 2020 r. przez Fundację Semper Simul na podstawie art. 73 ust. 2 pkt 1 ustawy o ofercie.

Stanowisko Zarządu stanowi załącznik do niniejszego raportu.

RB 44 2020 – Stanowisko Zarządu LPP SA dotyczące ogłoszonego przez Fundację Semper Simul wezwania na sprzedaż akcji

Załącznik RB 44 2020 – Stanowisko Zarządu LPP SA dotyczące ogłoszonego przez Fundację Semper Simul wezwania